gevulde tortilla met spinazie en kaas

 

Voorbereiding 30 minuten, bereiding 10 minuten (voor 4 personen)

Ingrediënten:

130 gram magere cottagecheese

100 gram spinazie, schoongemaakt

1 middelgrote avocado (230gr), schoongemaakt en fijngehakt

200 gram gemengde bonen, uitgelekt

125 gram Mexicaanse mix en/of maïs

2 middelgrote tomaten (380gr), zonder zaadjes en fijngehakt

1 kleine rode ui (100gr), fijngehakt

2 middelgrote courgettes (240gr), grof geraspt

16 kleine maïspannenkoekjes

150 gram grof geraspte mozzarella

 

Meng de cottagecheese en de spinazie in de keukenmachine en maak er een glad mengsel van. Meng de avocado, bonen, maïs, tomaten, ui en de courgettes in een middelgrote kom.

Leg 8 pannenkoekjes in een licht ingevette ovenschaal en verdeel de spinazie eroverheen, blijf 1 cm van de rand af. Verdeel het avocadomengsel erover, dek het af met de overgebleven pannenkoekjes.

Strooi de mozzarella eroverheen, zet de ovenplaat onder de voorverwarmde grill tot de kaas smelt en lichtbruin wordt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Eigen merk Vitamines
  • a.vogel
  • solgar
  • vsm
  • eko keurmerk
  • logo natuurwinkel met MHS
  • ekoplaza logo
© 2009 - 2021 Martin`s Health Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel